QUE ÉS VIADÉFANG ????Obrim un nou espai seguint amb les mateixes ganes de difondre la ceràmica a través de l'aprenentatge.

És un espai creatiu per desenvolupar a través de la Ceràmica l'imaginació i l'expressió artística.
Un taller on es realitzen diferents activitats adreçades a diferents edats.


Els Adults podran probar una variedad de cursos per introduïr-se en l'art de la Ceràmica desde la part més técnica a la més intuïtiva.  

Als  Joves els proposem endinsar-se en el món de la Ceràmica a través de tallers amb temàtiques que els farà crèixer els seus interessos artístics.

I als taller pels infants, trobaran un espai per l'imaginació, per expressar-se amb la manipulació del fang,densenvolupar la creativitat i divertir-se.També oferim tallers més especialitzats que requereixent d'una base de coneixements previs. Com per exemple els tallers de torn.
Seràn tallers per perfeccionar, millorar i conèixer les possibilitats infinites de formes a realitzar amb el torn de terrisser.


Els tallers que es realitzaran a l'estudi es realitzaran de manera regular setmanalment, durant el curs escolar. També es poden ofertar altres tallers més específics com monográfics de diferents tècniques ceràmiques que s'aniran anunciant durant l'any. 

Rossi Viadé - Ceramista- Cardedeu 680132010També trobareu una selecció de peces de ceràmica d'autor a la venda.
web.viadéfang.net


Comentaris