Les peces que quedaven per enfornar, pintar, esmaltar, polirrrr i venen les vacanses....
ANEM ACABANT LES PECES.....QUE VENEN LES VACANSES!

i ara ja queden les últimes peces per acabar, a Viadefang, hem fet net i ens ha donat temps de començar alguna coseta, ara les guardarem ben tapadetes per el Setembre tornar.hi!!! vinga! ara descansar i pensar....noves idees per la tornada, la roda no para! segueix endavant!!!!!el primer bol que va fer la Carol al taller ! una magnífica font per les amanides!
les noietes formiguetes, la Júlia i l'Ada que siempre estan enfeinassades!  i la visita de la Cinta que ja torna a tenir les piles cargadas per tornar a començar!vermutet genial de la Júlia, aperitiu salat boníssim de l'ada i la companyia i alegria de la Cinta que triomfa per arreu del món, va ser un aturada! refrescant per acabar la jornada, el Setembre ens hi tornem a veure!!!!! gràcies noies! les peces de la Vaso ja cuites i a    punt de fer-les servir! 

en jordi preparant pastilles de fang per començar el Setembre amb els esmalts! l'Arés tenia ganes de lampareta i volia tocar la porcellana que encara no ho havia fet, ara si! ja no es pot dir!  que no ha tocat aquesta magnífica pasta!
sort amb la reina de la cerámica fina!!!
  i les últimes peces de llosa amb esmalt blauet!!! de la Clàudia un regal per els seus pares, amanides i platets ben fresquets es serviran! visca! 


                                        Comentaris